Finisaje si materiale de constructie

Programeaza o vizionare

Calitatea si siguranta clientilor nostri sunt prioritatile noastre, astfel ca alegem intotdeauna materiale si solutii de constructie consacrate si verificate.

Mai jos va prezentam cateva dintre solutiile si materialele folosite in cadrul proiectului Sisesti 30 Residence:

Fundatia si structura de rezistenta

Fundatia si structura de rezistenta sunt cele mai importante elemente ale unei constructii.

De calitatea lor, atat prin prisma materialelor folosite cat si prin prisma proiectarii, dimensionarii si a executiei conform specificatiilor, depinde intreg proiectul si cel mai important, siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.

Desi nu este un bloc masiv, am ales sa construim in cel mai sigur mod, astfel ca fundatiile sunt formate din grinzi continue, incrucisate, din beton armat, clasa C20/25.

Structura este formata din stalpi si cadre din beton armat, atent proiectate si executate.

Inchiderile perimetrale si de compartimentare

Inchiderile perimetrale sunt zidurile sau peretii exteriori, iar inchiderile de compartimentare sunt zidurile sau peretii dintre apartamente si dintre camerele aceluiasi apartament.

In urma studiilor efectuate si a analizei caracteristicilor specifice proiectului, am ales pentru inchiderile perimetrale

zidaria din blocuri ceramice de tip porotherm, de 30 cm grosime iar pentru inchiderile de compartimentare am ales zidaria din blocuri ceramice de 20 cm intre apartamente si de 12,5 cm intre camerele aceluiasi apartament. Peretii sunt tencuiti si finisati corespunzator.

Termoizolatia

Termoizolatia este un element important. De calitatea termoizolatiei si a executiei sale depinde confortul termic al locuintei.

Pentru proiectul nostru am ales un sistem termoizolant marca CERESIT, format din polistiren expandat de calitate superioara, EPS-80 de grosime 10 cm, cu garantie de 10 ani.

Acest termosistem va fi armat cu fibra de sticla, tencuit si finisat cu materiale rezistente si durabile.

Tamplaria

Tamplaria este un element foarte important, de calitatea ei si a executiei acesteia depinde gradul de etansietate si de diminuare a pierderii termice.

In proiectele noastre folosim cele mai noi solutii de inchidere – geamul format din 3 straturi cunoscut si sub denumirea de tripan. Tamplaria este marca Gealan, din PVC, sticla este low-e ceea ce asigura un grad superior de izolatie termica si fonica.

Incalzire si apa calda

Deoarece stim cat de important este sa ai controlul asupra propriului confort termic, am ales sa dotam apartamentele cu centrala termica proprie.

Astfel am ales centralele termice in condensatie de la VIESSMANN, fiind recunoscuti pentru calitatea produselor oferite si, foarte important, pentru ca asigura service si mentenanta.

Astfel am ales centralele termice in condensatie, eco Tec pur 20,2 KW de la VAILLANT, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite, dar si pentru serviciile ulterioare de mentenanta.

Furnizori Finisaje

Finisajele sunt responsabile de aspectul estetic al locuintei. Am ales un nivel de calitate premium, folosind marci de renume, produse de calitate si optiuni diverse pentru culori, texturi si nu numai:

• Gresia și faianța sunt marca Delta Design, import Spania, cu o colectie ampla de placi ceramice, cu texturi diverse, care redau cu fdelitate piatra, lemnul sau tapetul.
• Parchetul pro laminat de la EGGER, import Austria și Germania de calitate superioară, este destinat locuintelor cu incalzire prin pardoseala. EGGER este lider European în materie de semifabricate din lemn și unul dintre liderii în producerea parchetului de calitate superioară.
• Ușile de interior, pline, provin de la PORTA DOORS, un brand care a crescut de la an la an, iar calitatea produselor alese pentru proiectul nostru este premium.
• Obiectele sanitare sunt marca Grohe, iar bateriile provin de la Kludi, calitatea lor fiind deja recunoscuta, cu o durata de viata si rezistenta mari.

Instalatii:

Instalatia electrica este din cupru si a fost bine calculata si dimensionata, luand in considerare atat nevoile curente cat si cele viitoare. Instalatia este montata intr-o tubulatura speciala astfel incat este usor de inlocuit la nevoie si, cel mai important, este foarte sigura, eliminand riscul unui posibil incendiu.

Incalzirea prin pardoseala, montata printr-un sistem special de tubulaturi foarte rezistente, marca VALROM, este garantata la o durata de viata mai mare de 50 de ani.

Alte detalii pe scurt:

• Placa turnata inclusiv peste ultimul etaj
• Granit pe casa scarii si pe treptele exterioare
• Contorizari consum energie electrica individuale
• Contorizari consum gaze individuale
• Lift silentios
• Mana curenta din inox pe casa scarii
• Usa intrare dotata cu sistem antiefractie
• Parcare amenajata la subsol si exterioara
• Acoperis: tip terasa, termoizolat si hidroizolat
• Certificat energetic clasa A.